Lekkage detectie

Lekkage detectie

Iedereen heeft wel eens te maken met lekkage in huis. Lekkages kunnen ontstaan bij een waterleiding, maar ook bij het dak, of de riolering. Waar het lek zich ook bevindt, het is van belang om deze zo snel mogelijk te laten verhelpen door een vakkundig installateur. Laat u een lek te lang gaan, dan heeft dit vele vervelende gevolgen zoals vochtplekken in de muren, houtrot, schimmel en een hoge luchtvochtigheid in huis wat leidt tot gezondheidsproblemen en ongedierte. Heeft u met spoed een lekkage specialist nodig die u kan helpen bij het opsporen en verhelpen van een lekkage? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op om de lekkage zo snel mogelijk te laten verhelpen.

Lekkende leiding

Een lekkende waterleiding is meestal het gevolg van slijtage of een beschadiging. Tot voor kort betekende het vinden van een lek in de waterleiding een boel hak- en breekwerk. Tegenwoordig is het echter mogelijk om met behulp van ultrasone lekdetectie of thermografie de lekkage snel op te sporen, zonder dat hiervoor de muur moet worden opengebroken.

Rapportage

Duurzaam Onderhoud Nederland B.V. beschikt over de nieuwste technieken. Met deze technieken zijn we in staat de plaats van het lek te achterhalen. Natuurlijk geven we graag uitleg en toelichting tijdens een lekdetectie onderzoek. Na een uitgevoerd onderzoek wordt de oorzaak van de lekkage vastgesteld en zal er een lekdetectie onderzoek rapport worden opgesteld. De rapportages zijn heel duidelijk zodat u een goed beeld van het lek hebt. Ook verzekeraars maken graag gebruik van deze rapportage. De kosten van een lekdetectie worden vaak door uw verzekeraar vergoed.

Meer weten over lekkage detectie?

Er zijn tegenwoordig vele vormen van lekdetectie die het mogelijk maken om lekkages op te sporen zonder dat hierbij veel hak- en breekwerk toegepast moet worden. Neemt u even contact met ons op als u meer wil weten over ons bedrijf en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en uw klus zo perfect mogelijk tot een goed einde te brengen.