Tegelwerkzaamheden

Tegelwerkzaamheden

Duurzaam Onderhoud Nederland B.V. is gespecialiseerd in het zetten van tegels, maar ook voor het aan onderhoud van uw bestaande tegelwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderhoud van uw tegels

Heeft u kapotte tegels of is uw bestaande kitwerk vuil of beschadigd? Duurzaam Onderhoud Nederland B.V. kan voor u herstelwerkzaamheden uitvoeren om lekkage te voorkomen. Het maakt niet uit of het gaat om de badkamers, vloeren, keukens, trappen, terrassen en/of buitengevels.

Wij denken mee over de mogelijkheden in uw specifieke situatie. Onze kennis en ervaring in combinatie met gekwalificeerd personeel maken het mogelijk voor ons om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze doelstelling is dat al onze klanten 100% tevreden zijn over het proces en het eindresultaat van al onze diensten.

Onze gediplomeerde medewerkers zijn specialisten in het zetten van vloertegels, wandtegels en mozaïek. Voor bijkomende werkzaamheden zoals het monteren van een douchewand, badwand of inbouw toilet bent u bij Duurzaam Onderhoud Nederland B.V. ook aan het goede adres. Doordat wij het echte tegelzet vak beheersen in combinatie met onze kennis en ervaringen van de moderne manier van tegelverwerking leveren wij een hoogwaardig en kwalitatief eindproduct af.

Meer informatie?

Duurzaam Onderhoud Nederland B.V. staat altijd klaar als u vragen heeft over Tegelwerkzaamheden. U kunt contact met ons opnemen als u meer wil weten over ons bedrijf en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en uw klus zo perfect mogelijk tot een goed einde te brengen.