Schilderwerk

Schilderwerk

Wij zijn een jong schildersbedrijf, gevestigd in Voorschoten, waar u terecht kunt voor al uw schilderwerk en glaswerk aan uw woning of bedrijfspand. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van onderhoudsschilderwerk en zijn voor meerdere partijen dan ook de vaste onderhoudspartner. Ook vastgoedinrichters en VvE’s werken graag met ons samen vanwege onze flexibiliteit en professionaliteit.

Duurzaam Onderhoud Nederland B.V. geeft graag kleur aan uw in-exterieur. Onze goed opgeleide schilders schilderen met passie én vakkennis. Zo bent u er van verzekerd van kwaliteitsvol schilderwerk. Bovendien staat klantgerichtheid en persoonlijke begeleiding hier hoog in het vaandel.

Vertrouwt u ons team een schildersproject toe? Dan weet u zeker dat het in goede handen is. En dat is nog niet alles, u krijgt ook gratis kleuradvies bij het schildersproject. Onze experts komen langs en bekennen kleur. Ontdek alle mogelijkheden. Kan uw huis, appartement of een ander project wel een kleurtje gebruiken? Maak dan een gratis en geheel vrijblijvende afspraak.

Meer weten over schilderwerk?

Duurzaam Onderhoud Nederland B.V. staat altijd klaar als u vragen heeft over schilderwerk. Onze specialisten zijn ook in te schakelen voor een groot aantal andere klussen. U kunt daarbij onder andere denken aan tegelwerk, het detecteren van een lek en loodgietersklussen. Neemt u even contact met ons op als u meer wil weten over ons bedrijf en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en uw klus zo perfect mogelijk tot een goed einde te brengen.