Metsel- en voegwerk

Metsel- en voegwerk

Duurzaam Onderhoud Nederland B.V. heeft gediplomeerde en ervaren mensen die gespecialiseerd zijn in metsel en voegwerk. We kunnen u van dienst zijn met doorstrijken (pointmaster) of traditioneel metsel en voegwerk, wij leveren kwaliteit die u als potentiële klant verdient.

Wij zijn actief voor zakelijke opdrachtgevers bij grote en kleine nieuwbouwprojecten. Duurzaam Onderhoud Nederland B.V. heeft niet alleen de kwaliteit van de geleverde diensten hoog in het vaandel staan, maar ook het zakelijk aspect is voor ons zeer belangrijk. Onze diensten bestaan uit alle voorkomende metsel- en voegwerken in de ruimste zin van het woord.

Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in particulier werk, voegen, metselwerken en scheidingswanden. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten. Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Meer weten over metsel of voegwerk?

Op onze website vertellen wij u graag meer over ons bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen. Ook kunt u foto’s van al onze projecten bekijken die wij hebben uitgevoerd. Indien u timmerwerkzaamheden in of rondom uw woning wilt laten uitvoeren kunt u vrijblijvend contact opnemen met Duurzaam Onderhoud Nederland B.V. voor een offerte of advies.