Loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Bent u aan het verbouwen of is er lekkage opgetreden in uw woning of kantoorpand?  Wanneer u op zoek bent naar een loodgieter, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor diverse loodgieterswerkzaamheden  kunt u bij ons terecht zoals reparaties, onderhoudswerkzaamheden en deskundig advies.

Specialist in loodgieterswerk

Duurzaam Onderhoud Nederland B.V. is gespecialiseerd in alle werkzaamheden waarvoor u een loodgieter inschakelt. Denk hierbij aan het repareren of vervangen van leidingen in uw badkamer, het onderhouden van uw verwarmingsinstallatie of het oplossen van rioleringsproblemen. Of u nu een probleem heeft met uw CV-ketel, geiser, boiler, badkamerkraan of de riolering. Duurzaam Onderhoud Nederland B.V. kan het verhelpen!

Ook bij spoedreparaties kunt u bij ons terecht, zodat uw problemen snel verholpen kunnen worden.

Gasleidingen

Heeft u een nieuwe gasleiding nodig of moet de leiding verplaatst worden? Neem dan altijd een expert in de arm. Duurzaam Onderhoud Nederland B.V. is een erkende deskundige met veel ervaring met gasleidingen.Een verkeerd geïnstalleerde gasleiding kan niet alleen tot rare luchtjes leiden, maar ook levensbedreigende situaties opleveren: elk jaar vallen er doden en gewonden door gasexplosies.

Meer informatie?

Duurzaam Onderhoud Nederland B.V. staat altijd klaar als u vragen heeft over loodgieterswerkzaamheden. U kunt contact met ons opnemen als u meer wil weten over ons bedrijf en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en uw klus zo perfect mogelijk tot een goed einde te brengen.